Vaihtoehtoiset ratkaisut lämmitystarpeisiin

Windsolartec tarjoaa aurinko- ja tuulienergiaan pohjautuvia lämmitys- ja energiantuottoratkaisuja, lattilämmitysjärjestelmiä sekä LVI-järjestelmien suunnittelua ja asennusta.

Aurinkopaneeleihin ja aurinkokeräimiin pohjautuvilla aurinkoenergiaratkaisuillamme voidaan lämmittää sekä talo tai vapaa-ajan asunto että käyttövesi ja minimoida lämmityskustannukset ilmaisella energialla. Aurinkoenergia on toimiva ratkaisu pääosan vuotta myös Pohjolan oloissa ja saksalaista laatutyötä olevat tuotteemme on mahdollista integroida muihin lämmitysratkaisuihin, esimerkiksi maalämpöön. Toiminnaltaan täysautomaattisilla ratkaisuilla lämmitetään myös uima-allasta.

Muihin tuotteisiimme kuuluvat Rehau-lattialämmitysjärjestelmät sekä tuulivoimaenergiatuotteet, esimerkiksi pienvoimalat.

Suoritamme LVI-suunnittelua ja asennustöitä 30 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat eri lämmitys- ja energiaratkaisujemme suunnittelun ja sovittamisen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi sekä ratkaisun toimituksen valmiina, toimivana järjestelmänä. Tarjoamme myös huoltopalvelut. Asiakkainamme voivat olla niin yksityisasiakkaat ja taloyhtiöt kuin myös teollisuuden, kaupan ja majoitusalan yritykset. Lue lisää palveluistamme.

Suomalainen LVI-asennusryhmämme suorittaa asennuksia Suomen lisäksi myös Portugalissa.